
|
|
ספטמבר 2011 ארכיון
www.icpc.co.il
|
בעיתון מקוון זה, חברת איי.סי.פי.סי מציגה בפני לקוחותיה מוצרים חדשים וחידושים טכנולוגיים
וכן מוצרים ותיקים שראוי להזכיר...אנו מקווים שתפיק/י את המירב ממידע זה.
לחץ כאן לגרסת PDF!!!
|
|
|
|
|
AIMB-781 |
|
לוח אם ATX תעשייתי בטכנולוגיית I7-2600/I5/I3 |
|
ARK-6320 |
|
מחשב Embedded קטן ממדים עם מעבד - Dual Atom D510 / D525 |
|
Circum |
|
סדרת זיוודי אלקטרוניקה חדשים |
|
|
|
מחשב מסך מגע "15 ללא מאוורר עם מעבד ATOM D525 |
|
EKI-2741 |
|
סדרת ממירי רשת - סיב אופטי 1G |
|
|
|
דוחף מנוע מיקרו-צעד לשלשה מנועים
|
|
|
ADEX |
|
מתאם בהצבה אופקית ל 3 כרטיסי PCIE/PCI
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
לוח אם ATX תעשייתי בטכנולוגיית I7-2600/I5/I3
|
לוח אם ATX חדש , AIMB-781 מבית ADVANTECH, הלוח החדש תומך בטכנולוגית מעבדי I Coreהחדשים מבית אינטל I7-2600/I5/I3 , המאפשרים ביצועים חזקים במיוחד.
הלוח תומך בארבעה ערוצי זיכרון DDR3 במהירויות גבוהות- Mhz 1066/1333 עם אפשרות הרחבת זכרון עד GB16, שני ממשקי תצוגה VGA DVI ומאיץ גרפי של עד 1GB מובנה.
למחשב החדש תשתית ענפה במיוחדה המאפשרת שילוב של ארבעה כרטיסי PCI, כרטיסי PCIe x1 / x4 / x16 ורשימת ממשקי תקשורת ארוכה הכוללת עד 14 ממשקי USB , שני ערוצי רשת 1GB, ארבעה ממשקים טוריים ו- שישה ערוצי SATA.
תשתית ענפה זו , אפשרות גיבוי ערוץ הLAN וכמובן האפשרות לגיבוי הכוננים הקשיחים ב RAID 0,1,5,10 מקנים למחשב החדש אמינות גבוהה ויכולת מרשימה המאפשרים את שילובו במגוון רחב מאוד של ישומים.
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
מחשב Embedded קטן ממדים עם מעבד - Dual Atom D510 / D525
|
מחשב חדש ARK-6320 מבית ADVANTECH.
המחשב מובנה בשתי תצורות מעבדים, Intel ATOM D510, או מעבד חזק כפול ליבה - ATOM D525 התומך בזיכרון מהיר DDR3 הניתן להרחה עד4GB .
ל- ARK-6320 ממשקי תקשורת רבים: שישה ממשקים טוריים, שמונה ממשקי USB, שני ממשקי תצוגה ושני ממשקי רשת מהירים 1G.
בנוסף, למחשב אפשרות הרחבה לכרטיס MINI PCIe, תמיכה ב CF או HDD 2.5" וכניסת מתח 12 VDc.
ה ARK-6320 מספק פתרון מצוין עם יכולות גבוהות ויחד עם זאת מעוצב בצורה ידידותית וקטנת ממדים.
המחשב היינו Fanless, עמיד בטווח טמפרטורות 0-50 מעלות ותמיכה במספר רחב של מערכות הפעלה, כגון: WIN 7,WIN XP PRO ,WIN XP Embedded.
|
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
סדרת זיוודי אלקטרוניקה חדשים
 |
קו זיווד אלקטרוני חדש , מבית Bopla, סדרת CIRCUM.
הסדרה מיוצרת בגימור איכותי מ- ABS, זמינה בשני גבהים, מבחר רב של עומקים, וניתן לבחור בין שני צבעים - אפור בהיר ושחור.
ייחודיות הקופסא החדשה היא אפשרות הזיווד של עד שלושה מעגלים מודפסים ועמידות של IP-40.
קו מוצרי ה- CIRCUM כולל מגוון רחב של פתרונות התקנה והעמדה של הקופסאות כגון: תלייה על קיר, רגלית להעמדה על שולחן ומסגרת חיצונית אשר ניתן לקבע בפאנל שליטה נשלף ללוחות בקרה.
סדרת ה- CIRCUM כמו שאר פתרונות הזיווד של Bopla, מותאמת לכל דרישת חירור או כרסום, של הלקוח, מספקת פתרון פשוט, כולל, ומהיר, ועוד מבחר עצום של אביזרים נלווים, ותכונות חדשניות.
|
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
מחשב מסך מגע "15 ללא מאוורר עם מעבד ATOM D525
 |
מחשב מסך תעשייתי "15 חדש PPC-L158T מבית Advantech.
ה- PPC-L158T מבוסס על מעבד ATOM D525 חזק המספק ביצועיים גבוהים בצריכת מתח נמוכה ועבודה שקטה כתוצאה מעבודה ללא מאווררים.
למחשב המסך מגוון ממשקי תקשורת - שני ממשקי רשת מהירים 1G, ארבעה ממשקי USB,
ארבעה ממשקים טוריים, ממשק GPIO, והרחבות PCI/PCIe ו- MINI PCIe.
ה- PPC-L158T מעוצב במכלול מתכת מוגן IP-65 עם מסךTFT איכותי ברזולוציה של 768x1024
ובנוסף ניתן להזמינו בשתי תצורות מתחים 15-24Vdc או 100-240Vac
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
סדרת ממירי רשת - סיב אופטי 1G
|
סדרת ממירי תקשורת חדשים EKI-2741 מבית ADVANTECH, הממירים תקשורתLAN לתקשורת אופטית, לצורך הארכה ושיפור ביצועי הרשת ע"י סיב אופטי.
לסדרה החדשה ארבע תצורות הנבדלות זו מזו בכיסוי מרחק השידור, אופן התממשקות הסיב האופטי וטווח טמפרטורות העבודה.
תחומי הכיסוי הינם : Single mode = 10Km , Multi mode = 550m ו- Single mode SFP = 110Km.
לממירים הזנה כפולה לשיפור האמינות במתח ישר VDC , 12~48 צריכת הספק של 5W והגנת EFT 3000Vdc .
ההתקנים ידידותיים להתקנה ועומדים בתקנים מחמירים של בטיחות, רעש והרעדה.
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
דוחף מנוע מיקרו-צעד לשלשה מנועים

|
דוחף מנוע חדש PMD-53014D מבית Superior Solutions.
דוחף המנוע החדש מיועד לבקרה של 3 מנועי צעד, ברזולוציה של 200/400/800 או 3200 צעדים לסיבוב, ובזרם מוצא של עד 2.5 אמפר לכל מנוע.
הדוחף החדש כולל מנגנון Stand-by אוטומטי להקטנת זרם המוצא ל- 1/3 מהתפוקה במצב תנוחה, וכן כניסות אפשריות למפסקי גבול.
לדוחף החדש מחבר כניסה משולב לשלשת המנועים הכולל כניסות דופק וכיוון, כניסות בחירה ויציאות לחיווי מצב, המעוצב חשמלית בשתי תצורות לבחירה: Series-5000 או יציאת מדפסת.
דגם Series-5000 מתאים להפעלה על ידי כרטיסי בקרה מסדרה PMC-54300 או בקרים מכל סוג שהוא, ומספק קווי בקרה וחיווי נפרדים לכל מנוע. כניסות הבחירה מאפשרות הפעלת מספר דוחפים ע"י בקר בודד, וקיימת תוכנה ייעודית המעניקה לכל מנוע כתובת נפרדת וחיים קלים למשתמש.
לדגם המיועד להפעלה ע"י יציאת מדפסת, חיווי מצב מפסקי גבול משולב, התואם את דרישות התוכנה המקובלת לאופן הפעלה זה.
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
מארז תעשייתי מוקשח 4U

|
מארז תעשייתי חדש IPC-610, מבית ADVANTECH.
המארז החדש מגיע בתצורות BACKPLANE או MOTHERBOARD ויכול להכיל עד חמישה-עשר כרטיסי הרחבה.
בחזית המארז מובנות נוריות לד לחיווי על תקלה ב- HDDונפילת מתח.
בנוסף, המארז כולל שני מאווררים בעלי מסננים, המספקים ספיקת אוויר של 85CFM כל אחד.
לנוחות סביבת המשתמש, קיימת נגישות קדמית לשלושה כונני 5.25" ו- 3.5", ובנוסף לממשקי USB וממשק PS/2.
יתרון חדש וייחודי במארזי 4U מבית ADVANTECH הוא האפשרות לרכוש מגירת מתכת המולבשת במקום שני סלוטים "5.25 ויוצרת פתרון לשלושה דיסקים "3.5 שליפים.
המארז עמיד בויברציות של עד 1G ,שוק של 10G וניתן להתקין ספקי כח בהספקים שונים כולל ספקי כח כפולים (Redundant).
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
מתאם בהצבה אופקית ל 3 כרטיסי PCIE/PCI

|
מתאם חדש PEPRX16, מבית חברת ADEX.
המתאם החדש מיועד להתקנה אופקית של שני כרטיסי PCI וכרטיס PCIe, דבר המאפשר הצבתם במארז נמוך, תוך שימוש במחשב ATX שיגרתי.
ההתקן מיועד לתושבת PCIe במחשב, ושולח זרועות גמישות לתושבות ה PCI הקרובות.
ניתן לקבל את המתאם לכרטיס PCI בעלי 32/64 סיביות.
כמו כן, לכרטיסים בעלי צריכת הספק גבוהה במיוחד קיימת אפשרות הזנה נוספת ומקבילה.

|
|
|
|
|
| |
|
|
| |
|
|
|